tisdag 15 mars 2011

Nu får det snart vara nog...

Nu börjar jag blir rätt trött på allt runt om mig... Igår när jag var äntligen tillbaks så var jag ju tvungen att kolla till med alla lärare hur jag låg till och vad jag själv kunde göra. Och det gick jätte bra med alla utom en :-( Och självklart är det de viktigaste ämnet... Kan säga att jag hade sån otrolig panik och nådde ju inte fram till henne all... Så idag tog jag beslutet att gå och prata med syo kontakten man har som student.. Och hon gillade inte alls det hon fick höra och ville direkt hjälpa mig... Och det resulterade i att läraren faktiskt ringde här ikväll och bad om ursäkt för att det hade blivit som det hade... Så imon ska jag träffa henne och gå igenom vad jag behöver göra för dom två veckorna jag var borta...så nu känns det bättre... Och idag hade vi ett nationellt prov i Engelska B... OMG säger jag bara... Det var inte lätt... Men det gick ok iaf. Skönt att det är gjort oxå.

Igår efter skolan så ringde min läkare från infektion upp mig efter jag sökt henne... Jag har varit tung andad sen i lördags och haft så otroligt ont till och från i sidan igen precis så som jag hade när jag var så dålig... Läkaren ville jag skulle komma in omgående så det var bara till att hämta tjejerna och köra in... Och väl inne satte dom "nål" direkt och tog sen en massa prover och det blev full rulle direkt... Jag fattade inget men tydligen var dom inte så glada över att höra vad jag hade för besvär... Och gud vilken underbar sköterska jag hade... Hon förklarade så fint för mina tjejer vad en kanyl var för något och vad man har den till... Så det inte skulle bli så läskigt... Tjejerna var verkligen super duktiga... Vi blev skickade till röntgen, av mina lungor igen... Så vi traskade dit... Efter röntgen fick jag förflytta mig till akut mott. för infektion stängde men min läkare skulle oxå dit upp... Men innan jag han in där så var söta Sanna och Mats och hämtade mina tjejer :-) Och såg till att dom fick mat i sig och sen åkte dom hem och hämtade saker till tjejerna för natten ifall det skulle ta lång tid eller om jag blev inlagd igen... Super tack för att ni är så underbara!!! Och tjejerna hade så roligt hos er :-)
Jag fick träffa läkaren igen och jag fick medicin i nålen och en lite andnings maskin att andas in medicin i. Och om jag blev skakig efteråt...ojojoj... Och helt plötsligt skulle jag ner på röntgen igen för skelett och "skikt" röntgen...(vet inte hur det stavas:-S ). För tydligen var inte proverna så bra och lungröntgen visade att min höger sida inte alls var så bra som den borde varit efter två veckor...men sen kan det vara väldigt olika... Men nu letade dom efter en dropp som hon misstänkte... Suck... Och tror ni inte att någon gjorde något fel men mina röntgen plåtar så dom var tydligen svåra att tyda så idag skulle en specialist kolla på dom och imon ringer dom om jag behöver göra om den... Dom ville lägga in mig men jag kände sån panik över barnen och Engelskan som jag hade prov i idag. Så jag valde att åka hem även dom inte ville... Men fick lite mera medicin och nya ordinationer. Och idag har jag inte haft svårt att andas alls men har så ont till och från i sidan :-( Men jag kämpade mig till skolan och som sagt fixade provet iaf.
Ida fisen sov kvar hos Sanna och Mats igår för hon hade somnat när jag kom. Men hon var så super glad att få sova kvar :-) Jag och Jullan åkte hem för att sova :-)

Det gick inte så jätte bra med min nål... Den gick tydligen sönder efter kontrasten som jag fick i samband med skikt röntgen :-(



Idag hämtade jag Ida vid halv tolv för att köra henne vidare till dagis eftersom jag hade lektioner kvar... Men när jag kom var hon inte alls pigg och det slutade med att hon hade feber IGEN... Hon har det typ en gång i veckan nu... Så idag ringde jag in till barn och efter mycke om och med fick vi en tid på torsdag för att gå igenom vad det kan vara som gör att hon får feber hela tiden. Så Ida och jag fick en lugn em och jag kunde plugga lite...

Men innan allt igår så var jag, Sanna och Mats ute på en skön promis och deras söta små kissar var med... Men till slut blev dom så trötta så dom fick bäras sista biten ;-) Men skönt var det iaf!!!




Nu ska jag se till så mina söta kommer i säng...

XOXO***

Inga kommentarer: